Telefon: 49 14 70 10

facebook-icon

Bosted for psykisk syge over 40 år med nedsat funktionsevne

Johannes Hages Hus i Nivå i Nordsjælland ved København er et bosted for psykisk syge fra hele Danmark. Vi er et døgnbemandet psykiatrisk bosted for voksne, der er fyldt 40 år, og som har en nedsat funktionsevne. Vores private tilbud til psykisk syge er for borgere, som visiteres efter serviceloven § 108 eller § 107.

Socialpsykiatrisk botilbud for voksne med forskellige behov

Vores private tilbud til psykisk syge har fire boteam, hvor tre er almene psykiatriske boteam, og det fjerde er et psykiatrisk specialteam.

Beboerne på vores bosted for psykisk syge modtager individuel psykiatrisk støtte, behandling og pleje, herunder fælles ADL-træning (Almen-Daglig-Livsførelse) i blandt andet:

  • Tøjvask
  • Blomstervanding
  • Oprydning og rengøring
  • Personlig hygiejne og påklædning
  • Administration af egen økonomi og egne indkøb
  • Praktiske opgaver i et køkken.

Målet med opholdet på et psykiatrisk bosted for voksne som vores er at træne beboerne i at blive så selvstændige, som det er muligt i ADL-funktioner i egen bolig og i fællesskabet. Samtidig er målet at afdække beboernes ADL-færdigheder herunder at vurdere eventuelle behov for hjælp eller kompenserende tiltag. Det kan være i forhold til at varetage personlig hygiejne, hjælpemidler, rengøring og tøjvask.

Privat tilbud til psykisk syge med behov for udvikling

Hvis du som borger, pårørende eller sagsbehandler leder efter private tilbud til psykisk syge, er du velkommen til at besøge vores tilbud som psykiatrisk bosted for voksne.

Du kan skrive til os på info@johanneshageshus.dk eller via kontakformularen for at få flere oplysninger. Du kan også ringe til vores bosted for psykisk syge med behov for udvikling på telefon 49 14 70 10 for at aftale nærmere.

Johannes Hages Hus

CVR: 57048719