Psykiatrisk døgninstitution​

Johannes Hages Hus i Nivå ved København er en psykiatrisk døgninstitution og et psykiatrisk opholdssted for voksne borgere fra hele Danmark. Der er tale om et psykiatrisk opholdssted for voksne mennesker over 40 år, der ikke kan bo alene, og som har brug for støtteforanstaltninger på en psykiatrisk døgninstitution i kortere eller længere tid.

​​

Psykiatrisk opholdssted med attraktiv beliggenhed

Vi ligger i det dejlige Nordsjælland med en attraktiv beliggenhed i Nivå, hvor vi er tæt på både skov, havn, strand, kirke, malerisamling, bibliotek, sportshal og indkøbscenter. Der er kort afstand til offentlig transport. Det tager blot 15 minutter at gå til togstationen ved indkøbscenteret, og det tager kun 5 minutter med bussen. Vi er med andre ord et central placeret psykiatrisk opholdssted.

​​

​På en psykiatrisk døgninstitution som vores har vi plads til 65 beboere, som er fordelt i fire boteam, hvor der bor 14-18 beboere i hvert team. De tre almenpsykiatriske boteam er organiseret på samme måde, mens det psykiatriske specialteam er en skærmet enhed.​

Boligerne er på henholdsvis 25 og 30 kvadratmeter med eget badeværelse. Det er et psykiatrisk opholdssted, hvor der er personaledækning hele døgnet.

​​

Vi er en psykiatrisk døgninstitution med mange fællesarealer. Hvert team har fællesarealer bestående af køkken, spise- og dagligstue samt et bryggers med vaskefaciliteter. Derudover har vi et beboerkøkken, en festsal, et træningsrum, atriumgårde og have.

​​

​Hør mere om en psykiatrisk døgninstitution som vores

Hvis du har brug for en psykiatrisk døgninstitution for voksne borgere, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 49 14 70 10, på e-mail info@johanneshageshus.dk eller via vores kontaktformular.

Se vores hus og vores attraktive beliggenhed:​