Telefon: 49 14 70 10

facebook-icon

​Aktiviteter

​Vi arbejder aktivitetsorienteret

Kognitive funktionsnedsættelser, som f.eks. at have svært ved at overskue indkøb, køre i offentlig transport eller rydde op og gøre rent, kan have konsekvenser for hverdagslivet i forhold til, hvad du kan og ikke kan. Vi arbejder aktivitetsorienteret på Johannes Hages Hus med det formål at vedligeholde, genvinde eller udvikle nye færdigheder hos dig. Det gør vi i forhold til praktiske færdigheder, der er nødvendige for at klare hverdagsaktiviteter som personlig hygiejne, på- og afklædning, tøjvask, rengøring, indkøb, transport, m.m.

Støtte til at styrke egen selvtillid, selvværd og personligt ansvar

Igennem den sundhedsfaglige og pædagogiske indsats får du støtte til at styrke egen selvtillid, selvværd og personligt ansvar. Vi støtter dig til at tage medansvar i din medicinske behandling i forhold til mestring af symptomer og kontakten med andre mennesker samt konfliktløsning.

Fysisk aktivitet

Vi arbejder også med fysisk aktivitet, som er sundhedsfremmende både fysisk og psykisk og kan give mulighed for at indgå i et socialt fællesskab.
​​

Hyggekrogen tilbyder socialt samvær og diverse aktiviteter

Hyggekrogen er et aktivitetssted på Johannes Hages Hus, som varetages af en faglærer med tilbud om socialt samvær, hobbyaktiviteter, madlavning og udflugter med beboere fra hele huset. Faglæren deltager også i det tværfaglige samarbejde i det enkelte team, f.eks. med kognitiv stimulation som omfatter et bredt felt af aktiviteter, som højtlæsning, lytte til musik, se film, samtale, spille spil, bagning m.m.

Snoezelhuset i Helsingør

Johannes Hages Hus benytter også Snoezelhuset i Helsingør, som er indrettet efter Snoezel-princippet og er et særligt sanserum til forskellige pædagogiske og terapeutiske formål som f.eks. afslapning og sanseintegration.

Vi fejrer klassiske højtider og egne traditioner

Af traditionelle aktiviteter fejrer vi de klassiske højtider som påske, pinse, Sankt Hans, jul og nytår. Derudover har vi også vores egne traditioner og aktiviteter som fælles morgenmad en gang om måneden i festsalen. En gang om året holder vi husets fødselsdag, som er årets største fest, hvor vi spiser en tre-retters menu og har live musik udefra. Her inviteres pårørende og bestyrelse også. Derudover holder vi en høstfest og juletræsfest. Hvert år arrangerer vi også ”sjov dag”, hvor husets teams dyster i en række forskellige konkurrencer. Det team, der vinder, står for at arrangere næste års ”sjov dag”.

Johannes Hages Hus

CVR: 57048719